Районният съд в Дупница уважи иска на прокуратурата и постанови задържаният за

...
Районният съд в Дупница уважи иска на прокуратурата и постанови задържаният за
Коментари Харесай

Постоянен арест за съучастника на тримата обирджии на банкомати

Районният съд в Дупница  уважи желае на прокуратурата и постанови арестуваният за съучастничество при обира на банкомат в Сапарева баня Господин Динев да остане в ареста за непрекъснато.

Припомняме, съгласно обвиняването на прокуратурата 34-годишният Динев е помагал на незаконната група при взривяването на банкомат а. Той помагал на обирджиите и да се измъкнат от мястото на престъплението - Динев карал лек автомобил, който осигурявал на групата безпрепятственото им изплъзване.

Ако бъде приет за отговорен по това обвиняване, Динев може да получи наказване затвор за период до 10 години, заяви Нова телевизия.

Междувременно Министерство на вътрешните работи продължава издирването на тримата мъже, обвинени за серията от кражби на банкомат и в страната. Въпреки проведената огромна акция на Министерство на вътрешните работи, тримата мъже към момента се търсят. Те съумяха да се измъкнат на служителите на реда в поле до село Боснек. Красимир Йорданов, Кирил Микев и Тодор Богданов са оповестени за национално търсене.

През последните дни органите на реда започнаха да ревизират преминаващите коли по пътищата към Перник. Полицаите започнаха и да претърсват адреси, свързани със обвинените. 

Вчера, 12 ноември, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, тримата търсени мъже са рискови. Според Младенов тримата към този момент са се пробвали и да изоставен страната.

Министерство на вътрешните работи моли към жителите, които имат информация за тях, да алармират за това на телефон 112 или в околните районни ръководства.Анонимността е обезпечена, твърдят от Министерство на вътрешните работи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР